O nama - RIN.HR

Pretraži stranicu
Go to content

Main menu

O nama

 
 
 

Zahvaljujući vlastitom trudu i zalaganju te željom za daljnjim usavršavanjem i naravno neizostavnom podrškom klijenata koji su nam ukazali povjerenje, RiN se može pohvaliti dugogodišnji iskustvom! U tom periodu smo profesionalnim a opet ležernim pristupom, kvalitetom i poštivanjem rokova uspjeli steći respektabilan broj ZADOVOLJNIH KLIJENATA.


POSTANITE I VI JEDAN OD NJIH!
DOBRO DOŠLI

Nudimo Vam kompletnu uslugu dizajna, izrade i montaže svih vrsta reklama, reklamnih tabli, putokaza te natpisa svih veličina i oblika koji se koriste za razne namjene, kao što su:

* interijeri, eksterijeri
* izlozi
* vozila, motocikli, plovila
* građevinski i ostali strojevi
* reklamne i građevinske ploče, putokazi, znakovi
* tisak velikog formata: prozorska grafika (one way vision), banner cerada itd.
* magnetne naljepnice ...

Tisak velikog formata izvodimo u visokoj kvaliteti sa "Roland Eco Solvent" ploterom i UV postojanim bojama na gotovo svim materijalima: banner cerada, PVC folija, windows graphic, canvas, papir.

U izradi natpisa koristimo specijalne PVC folije široke palete boja. Njihova primjena ovisi o vašim potrebama. Odlikuje ih visoka kvaliteta i dugotrajnost te mogućnost apliciranja na gotovo sve (dobro pripremljene) podloge. Folije su postojane u svim vremenskim uvjetima.

U izradi reklama, reklamnih tabli i putokaza koristimo specijalne materijale koji su namijenjeni upotrebi u reklamnoj industriji: DIBOND, ALUMINIJ, FOREX, PLEXIGLASS, LEXAN (ultra lake ploče), itd. Svi materijali garantiraju čvrstoću i dugotrajnost u svim vremenskim uvjetima.

U USLUGE UKLJUČUJEMO:
KOMPLETNE BRAVARSKE I GRAĐEVINSKE RADOVE - DOSTAVU I MONTAŽU

 
 
 
 
Back to content | Back to main menu